tratament acnee juvenila

Tratament Cosuri

Crema sau gelul cu  peroxid de benzoil aplicata direct pe piela afectata, de doua ori pe zi, este un tratament dovedit pentru acnee juvenila. Peroxidul de benzoil împiedica celulele moarte ale pielii blocarea foliculii de par si ucide bacteriile de pe piele care poate provoca foliculi blocati pentru a deveni infectate. Din pacate, peroxid de benzoil face pielea mai sensibila la lumina ultravioleta, asa ca în timpul tratamentului ar trebui sa evite expunerea prelungita la lumina soarelui.

Un lucru care se poate asigura ramâne acnee departe este ca nu sunteti încercati un tratament acnee suficient de lunga. Multi oameni sunt incredibil de nerabdatori si se asteapta rezultate imediate.

Momentan nu sunt cure magice pentru acnee, astfel încât odata ce ati începe un tratament, da timp suficient pentru a lucra. Daca dau un timp si a se vedea nici o îmbunatatire, mutati apoi pe sau întrebati medicul dermatolog.

Nu uitati ca hidraterea pieli Dvs. este foarte importanta daca suferiti de acnee. Cele mai multe creme pentru acnee contin ingrediente puternice care pot provoca, uneori, pete rosi si uscaciune. Exista o serie de creme disponibile pentru toate tipurile de ten. Daca pielea dumneavoastra este deosebit de grasa, alege o crema hidratanta fara ulei. Pentru piele sensibila, incercati ceva care este parfum-free si hipo-alergenice. Daca utilizati o crema pentru tratament acnee, evita orice crema hidratanta care contine ingrediente care la exfolierea pielii, cum ar fi alfa-hidroxi sau acid salicilic. Acesta poate irita mai mult pielea.

About admin