acneeAcnee vulgara, de obicei, se manifesta pe zone ale corpului oferind densitatea  porilor, ceea ce inseamna fata, partea superioara a pieptului, si partea superioara a spatelui. Desi acneea  poate fi o problema, care indica de obicei o forma mai severa de acnee decat acnee vulgara simpla. tratamentul acneei vulgare difere in functie de gravitatea acesteia.

Tratament Acnee Vulgare 2019 !

Semne si simptome de acnee vulgara

Deci, cum stii daca ai acnee vulgara? Este la fel de evident ca nasul pe fata ta. Ai inflamatiile rosi, adesea ridicate deasupra nivelului pielii, porii mari,pete albe, si alte inflamatii? Cel mai probabil, aveti acnee vulgara. Focarele sunt adesea rezultatul perioade de stres intens, dieta saraca, si schimbarile hormonale. Tratamente de acnee vulgara includ, de asemenea, toate formulele naturale si modificarile stilului de viata. De fapt, fericirea este unul dintre cei mai mari factori în acnee, în functie de mai multe abordari holistice.

Cauzele acneei vulgare

Cauze de acnee vulgara sunt patru factori majori: hormoni, dieta, igiena, si genele. Evident, nimic nu poate fi facut în legatura cu un anumit set de gene, astfel încât se încadreaza la tratarea altor trei factori. Sebumul si celule moarte blocheaza porii pieli. Sebumul este un material produs de organism, dar în cazul în care organismul o produce în exces, se leaga de sebum pâna celulele moarte într-un por care  duce la acnee.  Acest proces se poate repeta de sute de ori, pe tot corpul.

About admin