Freederm Gel Pentru Acnee

“Freederm Gel 10g” si “Freederm Treatment Gel 25g” sunt tratamente anti-inflamatoare, care conti nicotimida, ingredient dovedit clinic ca ajuta la scaparea cosurilor si petelor rosii inflamate, aparute pe fata.

“Freederm Treatment Gel 25g” este disponibil si in farmacie, majoritatea farmacistilor cunoscand toate beneficiile aceastui gel, asa ca nu trebuie sa ezitati sa le cereti sfatul cand aveti ocazia.

Produse recomandate in 2018 !

Cum functioneaza?

Freederm Gel functioneaza intr-un mod diferit fata de celalalte tratamente de acest gen, multumita anti-inflamatorului active pe care il contine.

Acesta penetreaza pielea pentru a ajunge la glandele sebacee, glandele care produc “ulei” in pielea dumneavoastra. Cu ajutorul anti-inflamatorului active, acest gel nu ajuta doar la petele deja aparute, ci si la oprirea celor care sunt la inceput, pentru a le opri inaintarea.

Cum se utilizeaza?

Aplica gelul asupra pielii afectate si in jurul acesteia, de doua ori pe zi, dimineata si seara, dupa demachiere, pe pielea usor uscata.

Cand aplicati gelul, raspanditi-l intr-un strat subtire , cat mai uniform pe intreaga portiune, in caz ca exista mai multe pete pe fata.

Inainte de folosire, asigurati-va ca ati citit atent prospectul, care se afla in pachet. Acesta va va oferi intructiunle necesare, ajutand la o folosire intr-un mod cat mai corect si practic.

About admin

No Comments

Be the first to start a conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *