antiac salcuraSalcura Antiac este un spray eficient si natural.Sistemul multi-actiune al acestui produs elimina acneea cu succes, formulă lichidă de curătare pentru tratamentul de acnee si pete albe, puncte negre, ideal pentru adulti si copii peste 12 luni.

Salcura Antiac este un produs premiat, care a fost dezvoltat pentru a promova un ten sanatos.Formula de actiune multipla este: anti-inflamator, care asistă la reducerea aspectul de acnee antibacteriana, care neutralizează infectia si o elimina, patrunde adanc in porii si elimina impuritatie.Formatul unic de pulverizare il face foarte usor de aplicat, ajunge in  acele zonă unde o crema obisnuita nu patrunde pentru a elimina bacteriilor si a previne răspândirea acestora.

Votat „Cel mai bun produs pentru acnee” de programul CH4  Embarrassing Bodies din America, Salcura Antiac nu contine steroizi,hormoni, cortizon,, peroxizi, alcool, parabeni si antibiotice.

 

Vezi aici produsele recomandate pe 2018

Cum Functioneaza

Accelereaza eliminarea petelor pentru a lasa un ten curat.
Special dezvoltat pentru cei cu acnee, pete, negru / albe si inflamatii ale pielii.
Echilibreaza pH-ul, elimina bacteriile si toxinele din piele,curata eficient locul unde acestea au afectat pielea.
Alte ingrediente ajuta la accelerarea procesului de vindecare.
NU contine: alcool, parabeni, steroizi, antibiotice si peroxizi.

100 % Natural

ulei de catinaUn alt ingredient de baza care contribiue foarte mult este Uleiul de Catina,acesta reduce inflamatia calmeaza pielea afectata,hraneste celulele pielii si ajuta la refacerea acestora.Uleiul de catina contine Omega 3,6,7 si 9 care ajuta pielea sa aibe un aspect mai tanar si mai sanatos

Antiac a fost special formulat pentru adolescenti si adulti care sunt predispusi la pete, acnee si cosuri. Petele sunt cauzate de excesul de sebum, celulele moarte ale pielii si, uneori, bacteriile care blocheaza porii pielii. Acest lucru poate provoca inflamatii si apoi acnee in diferite forme,cosuri,puncte negre..etc.


Ingredientele din Antiac sunt toate naturale si de a ajuta la reducerea si eliminarea acestor impurităti hraneste si oxigeneaza pielea. Celelalte componente au fost alese pentru proprietatile lor anti-bacteriene extrem si anti-inflamatorii.

Acestea ajuta circulatie, ajuta la echilibrarea nivelul pH-ului si calmează  pielea  deosebit de grav inflamata. Dupa un tratament cu Antiac de la Salcura va veti simti pielea mai curata si mai sanatoasa dupa eliminarea petelor,punctelor negre si albe…citeste mai multe despre Antiac .

About admin

No Comments

Be the first to start a conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *